SMS ONAYINI KİMLER KULLANMALI?

alkimoberon

 


SMS ONAYINI KİMLER KULLANMALI?

Ticaretin artması, sosyal dolandırıcılığın da en üst seviyeye gelmesine sebebiyet vermekte. Ortalıkta dolaşan paralar ise dolandırıcıların gözlerini kamaştırmaktadır. Bu tip durumlarda ise insanlar teknolojinin en üst seviyesinde keyif alması gerekirken tedirginlik yaşamamak için sms onay servislerine yönelmektedir. Zira her şey güvenlik içindir.

Sms onay servisi bizi hem ayda birkaç kez numara satın almaktan kurtaracak hem de hızlı bir şekilde güvenliğimizi sağlayacaktır. Düşünün ki günde 3 form dolduruyorsunuz haftada 1 alışveriş yapıyorsunuz ve ayda 5-6 kez dışardan yemek söylüyorsunuz. Sadece bu basit işlemler için bile 12-13 kez numaranız isteniyor ve binlerce listeye ekleniyorsunuz. Sms onayı isteyen site ve uygulamalar ise cehennem gibi bir ortam hazırlıyor. Onlar bizim telefon numaramızı aldıktan sonra tehlikelerle karşı karşıya bizler kalıyoruz.

 

KİŞİSEL GÜVENLİĞİNİZİ SAĞLAYIN

Kusura bakmasınlar o kadarda saf değiliz. Sms onay servisi diye bir şey var ve basitçe kayıt olup bakiye yükledikten sonra onlarca uygulama sanal numaralarımla gayet güzel bir şekilde tanışır. Kimselere kendi şahsi telefon numaramı vermeden, sms onay çözümünden bu site sayesinde faydalanırım. Sizde kendi şahsi numaranızı internet ortamında paylaşmak yerine sms onay servisi kullanarak kendi internet güvenliğinizi arttırabilirsiniz.

Onlarca uygulama ve internet sitesi sizden telefon onayı ister ise sms onay servisi kullanabilirsiniz. Kuruşlar seviyesindeki ücretleri görünce çok şaşıracaksınız. Bu kadar uygun fiyatlar varken neden telefon numaranızı veresiniz ki?

 

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.