Neden evden eve taşıma firması tercih etmelisiniz?

alkimoberon

 



EVDEN EVE NAKLİYAT NEDİR VE SÜREÇ NASIL İŞLER ?

Evden eve nakliyat sorusuna en uygun cevap şudur ; taşınacak kişilerin bu iş nakliye firmaları aracılığı ile yapmasıdır. Bir taşıma firması tarafından ev eşyalarınızın ,toplama,paketleme ve montaj işlerinin tamamının yapılması ve yeni evde aynen paketten çıkarma yerleştirme gibi işlemleri yapılmak sureti ile nakledilmesine evden eve nakliyat denir. Bu unvan Kara Yolları tarafından K-3 Belgesi ile yetkilendirilen nakliye firmalarına verilen bir isimdir.

 

NEDEN EVDEN EVE TAŞIMA FİRMASI TERCİH ETMELİSİNİZ ?

Eski yıllarda şimdiki gibi lüks eşyalar yoktu. 2 hamala yardımı ile ev eşyaları taşınabiliyordu. Ancak günümüzde eşyalar hem çok hemde lüks. Kendi imkanlarınız ile yüksek katlardan eşya taşımanız mümkün değil. Bu sebeple çağımızın en faydalı icatlarından olana modüler asansör ile eşya taşıyan firmaları seçmelisiniz. Ayrıca mobilya için ayrı eleman,beyaz eşya için ayrı eleman bulup ödeme yapmanıza gerek yok. Firmalar zaten bu işleri taşıma esnasında yapıyor. Evden eve asansörlü nakliyat firması eşyalarınızı ambalajlı olarak taşıdıkları için eşyalarınız  hasarsız taşınıyor.

 

TAŞIMA İŞLEMİ NE KADAR ZAMAN ALIR ?

Sabah işe başlayan bir evden eve nakliyat firması standart 2+1 ve ya 3+1 evlerin taşıma işlemini öğlen 14:30 civarında bitirir. Eşyaların çok olması ,ev araba arası mesafe olması merdivenlerin dar olması gibi durumlar süreyi uzatabilir.

 

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.