Volim Alkollü İçecek Nedir, Nasıl Hazırlanır?

alkimoberon

 


Volim Nedir?

Alkollü içecekler, yaygın bir halde kullanılan ve keyif verici özelliğe haiz içeceklerdir. Kimyasal adı, etanol olan alkol, mayanın şekeri sindirmesi yardımıyla oluşur. Bu sindirme sonucunda alkol ve gaz ortaya çıkar. Alkollü içecekleri sınıflandırmadaki ilk etken, mayanın yediği şekerin deposudur. Basitçe alkol ile alakalı bu en temel bilgiye haiz olmak kafi olacaktır.

Alkollü içkiler birbirinden değişik sunum seçenekleri sunmaktadır. Damak tadınıza ve iyi mi bir alkol deneyimi yaşamak istediğinize bağlı olarak çeşitler içinde seçim yapmanız mümkündür. Alkolün türüne, yanında neyin yeneceğine, havanın sıcaklığına ve iyi mi bir içki ortamı istediğinize nazaran seçim yapabilirsiniz.

Her koşulda iyi giden ve gevşemenize destek olan alkol, içmesi oldukça keyifli bir içecek türüdür. Şimdi hususi olarak Volim alkollü içecek nedir, iyi mi hazırlanmış olur ona bakalım.

 

 

Volim Alkollü İçecek Nedir, Nasıl Hazırlanır?

 

Volim, içindeki alkol oranı 14.4 olan, mayalı bir alkol çeşididir. Bir çok tekel bayii stoklarında bulundurur şu sebeple oldukça tercih edilen bir içkidir. Hatta tüketicileri içinde “alkollü kokteyl” olarak da bilinmektedir.

Meyve aromalı, içimi kolay ve oldukça çeşitlidir. Bilhassa aromalı içkileri seviyorsanız Volim’in birçok meyve aromalı çeşidi bulunmaktadır. Şişe tasarımından dolayı alkollü bir içkiden ziyade; soda, meyve suyu görünümü vermektedir.

Yumuşak içimli olmasına karşın alkol oranı oldukça yüksektir. Düzgüsel biranın ortalama 3 katı daha çok alkol oranına haizdir. Alkol tadını net olarak almak istemeyen birçok insan için idealdir. Ağızda güzel bir tat bırakmakta ve bir soda yada meyve suyu içiyormuş hissi yaratmaktadır.

Üstelik Volim, birada olduğu benzer biçimde midenizi rahatsız etmez, şişlik yaratmaz. Yerli olması da gene tüketimini artıran etkenler içinde yer verilmiştir.

 

Volim kaç tanesi kafa yapar?

Volim fiyatına bakıp da  performans olarak  çok güzel  bulduğum %14 küsür alkol oranına sahip harika bir içki. 2-3 tanesi gayet güzel kafayı buldurtuyor

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.