Kayıtlar

Iqos E-Sigara Markası

alkimoberon

 


Neden Iqos Sigara?

 

 

Sigara içmek sizin için bir keyif, bunun da ötesinde vazgeçemediğiniz bir alışkanlık, hatta tutkulu bir alışkanlık olabilir. Sigara içmeyi seviyor fakat vücudunuza vereceği zararlardan da endişe ediyorsanız bunu azaltmanın bir yolu var.

Hem sigara tadından mahrum kalmayıp hem de sigara içmeye devam etmek, bunu yaparken potansiyel risklerini en aza indirmek için ürün tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Iqos E-Sigara Markası

Gerçek bir sigarayı aratmayan IQos size klasik sigaranın verdiği o lezzeti hissettirecek. Fakat bunun bildiğimiz sigaralardan bir farkı var:

Heats olarak isimlendirilen çubuklar yardımıyla kullanılıyor ve özel olarak geliştirilmiş Iqos cihazlarına ihtiyacınız bulunuyor. Bu cihazlar hafif bir yapıya sahip olduğu için kullanımı ve taşınması son derece kolay.

Örneğin IQos 3 Duo bunlar arasında başı çekiyor. Gelişmiş teknolojiyle donatılan ve kullanıcılara işlevsel özellikler sunan bu cihaz, Iqos keyfini zirveye taşıyor.

Iqos Sigara Çeşitleri ve Fiyatları

Farklı türleriyle karşımıza çıkan IQos sigara herkesin zevkine hitap etmeyi başarıyor. Örneğin Iqos İluma bunlardan sadece biri.

Daha önce elektronik sigara keyfini tatmadıysanız bu deneyimi yaşamak için daha fazla beklemeyin! Tüm çeşitleri öğrenmek, ürünleri birbiriyle mukayese etmek ve IQos fiyat seçeneklerini öğrenmek için Dumanidegilbuhar.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sigara içme keyfini farklı bir boyuta taşıyan Iqos 3 Duo ile kendinize doyumsuz bir keyif armağan etmek için siz de daha fazla beklemeyin!

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.