Bayrak Ölçüleri Nasıl Olmalıdır?

alkimoberon

 



Bayrak Ölçüleri, bayrakların kullanılacağı alana, üretileceği kumaşa ve malzemelere göre değişkenlik göstermektedir. Fakat bir oldukça bayrak ölçüsü kendi içinde standarttır. Gönder bayrakları ve Ulus flama ve bayraklarının ölçü birimleri 1'e 1,5 katı olması gerekiyor.

 

Kırlangıç bayrak eni bir iken boyu bir buçuk ya da iki olmalıdır. Poster bire iki katı, masa bayrakları 15×22,5 santimetre olmalıdır.

 

Yukarıdaki ölçüler bazı bayraklar için kullanılan standart ölçülerdir. Bunun dışındaki bir oldukça ürün müşterilerimizi istemiş oldukları hususi ölçüler temel alınarak üretilir. Uygulanacak alana göre üretilecek olan bayrak üretici firmamız tarafınca belirlenir. Bu amaca en münasip kumaşlarla çalışılır ve basım işlemleri bu doğrultuda yapılarak üretim aşamasına geçilir.

 

Bayrak flama tutarları bayrağın ölçüsüne ve modeline göre değişkenlik göstermektedir. Müşterilerin satın almak istedikleri bayrak flama modelleri ve ölçüleri belirlendikten sonrasında fiyat ortaya çıkmaktadır. Bayrakçı firmaları genelde bu tip fiyatları, kumaş kalitesine ve maliyet hesaplarına göre belirler. Fiyatlar serbest piyasaya göre şekillense de genellikle belli bir standart fiyatlar bayrak firmaları tarafından telaffuz edilir. Ancak bazı durumlarda da bu fiyat artar veya azalabilir. 

 

En uygun fiyatlı bayrak flama nereden alınır?

 

Müşterilerin talep etmiş olduğu ölçüye göre ve bayrak üstünde uygulanan işçiliğe göre fiyatlar belirlenmektedir. Uygulanacak fiyatlar birim metrekare başına uygulanır. En net bilgiyi ise https://bilsanbayrak.com  adresinden öğrenebilirsiniz. İletişim kanallarını kullanarak en doğru fiyatı alabilirsiniz.

 

bayrak flama, bayrak firmaları, bayrakçı

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.